JOB GROUP MAAILM

JOB Group omandab Leaktite'i

Pressiteade

Kolmapäev, 27. veebruar 2019

Kuna filtripresside jaoks on ohutu ja lekkevaba filtreerimine aina olulisem, laiendab JOB Group AB oma tootevalikut uute toodetega ja tugevdab sisekompetentsi ning võimekust, omandades Limburg Filteri Leaktite tehnoloogia. Kogu Leaktite tootmisseadmed viiakse peagi üle JobGroupi peakontorisse Kinna, Rootsi.

Leaktite on brändinimi tihendatud filtrikangastele, mis sobivad filtriplaatidele. Tihend on valmistatud termoplastsest elastomeerist ja seda saab liimida peaaegu igale filtrikangale. Selle leiutas Limburg Filteri Frank Kruip, kes soovis, et filtripressid oleksid ohutumad kasutada ning tihendatud kangaid oleks lihtsam paigaldada.

Lisaks paigaldamisele ja ohutusuuendustele võib tehnoloogia anda olulisi finantskasusid, eriti juhul, kui filtraat on kliendi toode. Null lekete tähendab null toote kaotust.

JobGroup on üks väheseid tekstiili-/tehnoloogiaprotsesside ettevõtteid Euroopas, kellel on kogu tootmisahel - alates kiust kuni valmistoote. Rutger Bornefalk, JobGroupi president:

Rohkem uudisartikleid

29. mai 2024

Euro Mine Expo

JOB Rühm Euro Mine Expo-l Skellefteås, esmaklassiline kaubandusmess ja konverents kaevandustööstusele. Toimub iga kahe aasta tagant, üritus pakub ainulaadset platvormi võrgustumiseks ja teadmiste jagamiseks kaevandussektori viimaste tehnoloogiliste edusammude kohta.

Kohtume Euro Mine Expo-l boksis 142 Skellefteås 28.–30. mail

Lisateabe saamiseks külastage Euro Mine Expo.

22. apr 2024

Näitus Techtextil 23.-26. aprillil

Oleme messil väljas. Külastage meid ja rääkige tehnilistest tekstiilidest või lihtsalt tulge tere ütlema.
Leiate meid hallist 12.1 ja boksis c21.

Vaadake põrandaplaani siit

11. apr 2024

Tähistades Finsa asutajat

Täna tähistame Finsa asutajat Joaquín Sr.,
uut karjääri reas. Soovime teile kõike head.

Let's Start a Conversation

Collaborating with us offers more than merely acquiring industrial textiles. You tap into over 50 years of expertise and insight, forging a close partnership where we work alongside our customers every step of the way.